Kedves Érdeklődő!

A BME Lakóépülettervezési Tanszék LakoBOX „víruspályázati” felületét látod.

2012. január 01-én egy különleges vállalkozásba kezdtünk: olyan digitális játékokat fejlesztünk (LakoBOX), amelyek céljai szerint játékos módon hozzák közelebb az építész-hallgatókhoz a lakóépülettervezés fortélyait.

Mint mindent, ezt a célt is sok fajta minőségi sávban lehet megoldani. Mi itt és most a legmagasabb nívót célozzuk meg. Ha van kedvetek, vegyetek részt benne – játszatok velünk!

A „víruspályázat” lényege a következő: a pályázat minden vonatkozása «titkos» és folyamatosan változik, mutálódik. Titkos a pályázók neve, titkos és változik a zsűri névsora, titkos a konkrét feladat és titkos a határidő is. Minden pályázó csapat a saját útját járja saját ütemben és stílusban - minden jelentkező csapat időről-időre kap egy újabb kicsi feladatot, aminek a megoldásával előbbre lép egy játék fejlesztésében. A megoldás mikéntje «befolyásolja» a soron következő feladat tartalmát! A végeredmény közös: a legjobb játékterveket leprogramoztatjuk, megvalósítjuk, a legjobb pályázó csapatokat pedig bevonjuk a megvalósításba.

Ha érdekel, csatlakozz! Kérdéseket a kutatas@lako.bme.hu –ra várunk.

GAME ON

Budapest, 2012. március 7.


Kolossa József DLA

BME, Lakóépülettervezési Tanszék

2012. június 11., hétfő




Kedves Housegram csapat,
a LakoBOX eddigi fordulójában beküldött ötleteteket — ha nem is teljesen kifejtett formában — értékesnek tartjuk, és a logótok is jó.
Ezúton érdeklődünk, hogy a nyár folyamán van-e kedvetek folytatni az együtt gondolkodást. Amennyiben igen, úgy június 14-én 18:00-kor sok szeretettel várunk benneteket a Lako Tanszéken egy munkafolytató megbeszélésre. Amennyiben nem jelentkeztek, úgy ötleteteket — valószínűleg — egy általunk összeállított fejlesztőcsapat viszi tovább. 
Ha lehet, gyertek!
LakoBOX fejlesztői csapat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése